We gooien soms alle planten door elkaar

Klaas Bart doet graag iets bijzonders

Met slechts tien soorten vaste planten en een beperkt kleurgebruik is iets heel bijzonders ontstaan. Het resultaat is verbluffend. Een natuurlijk ogende bloemenzee die van het vroege voorjaar tot in het najaar de zintuigen prikkelt.

Wat zijn uw wensen? Wilt u ook wat bijzonders? Een border op kleur of een bont geheel? Klaas Bart stelt een beplanting samen die aansluit bij uw wensen en het hele jaar door mooi is om te zien.

Borders maken een belangrijk onderdeel uit van de tuin. Zij brengen kleur in de tuin, veranderen gedurende het seizoen en zorgen voor verrassende effecten. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden die uw tuin en de omgeving biedt stellen wij een border samen die het gehele jaar door aantrekkelijk is.

Heeft u voorkeur voor bepaalde planten, wilt u een gemengde border of een border op kleur, veel of weinig groenblijvende planten. Houdt u van grassen of gaat uw voorkeur uit naar grofbladige planten of een combinatie van beide? Er zijn vele mogelijkheden die wij graag met u bespreken.

INSPIREER VRIENDEN: